toplinks

StartSpin.be

Als startpagina - Bij je favorieten - Eigen startpagina

Rubrieken

Zakelijk - B2BZakelijke adressen. B2B bedrijven
 • Bestel nu via Overtoom.be!
 • Wie is Overtoom? Overtoom is in BelgiŽ sinds jaren marktleider in de business-to-business postorderverkoop van een breed gamma producten voor magazijn, werkplaats en kantoorinrichting via algemene en gespecialiseerde catalogi volgens een eenvoudig concept: # het luisteren naar klanten en inspelen op hun vragen en behoeften (meer dan 70.000 bedrijven in BelgiŽ uit alle bedrijfssectoren). # het aanbieden en promoten van vernieuwende en kwaliteitsproducten (meer dan 40.000 producten en 1.000 leveranciers). # een strenge bewaking van de kwaliteit van de service. www.overtoom.be # Overtoom wordt al meer dan een kwarteeuw geassocieerd met effectief time-management. Het was dan ook een evidentie dat deze nummer ťťn op het gebied van B-to-B postorderverkoop van magazijn, werkplaats en kantoormateriaal ook als eerste in zijn sector werk zou maken van een professionele webshop. Succesvol zaken doen, vraagt immers om een doorgedreven gebruiksgemak, een uiterst snelle service en levering, 24u/24u beschikbaarheid, maar ook een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Stuk voor stuk onderwerpen waarin Overtoom zich reeds heeft bewezen. In februari 2002 werd www.overtoom.be een feit: Het volledige productaanbod van Overtoom online (meer dan 40.000 artikelen) # Gebruiksvriendelijke en uitgebreide zoekfuncties # Actuele en volledige productinformatie met foto en technische gegevens # Gemakkelijk, snel en direct bestellen # Persoonlijke en beveiligde toegangsprocedure # Consultatie van eigen bestellijsten en bestelhistoriek # Visa Purchasing Card
  http://clk.tradedoubler.com/click?p=16856&a=1637882&g=101294

 • Groothandel Erotische Lingerie
 • Lixx Lingerie is als klein postorderbedrijf begonnen door het online verkopen van lingerie, sieraden en verzorgingsproducten en is uitgegroeid tot een van de grootste postorder seksshops online met een breed internationaal publiek. Het cliŽnteel is voornamelijk in de volgende landen gevestigd: BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Spanje, ItaliŽ, Canada en de Verenigde Staten, maar ook klanten uit Oost-Europese landen en exotische locaties kunnen de uitstekende service van de seks en erotiek webwinkel van Lixx Lingerie erg waarderen. De online webwinkel is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen met de meest uiteenlopende erotische verlangens en gevoelens. Van eenvoudige seksspeeltjes tot sexy lingerie en BDSM zaken, alles is te vinden in onze erotische online shop. De online service die aangeboden wordt, is efficiŽnt, klantgericht en 100% discreet. Dit maakt het mogelijk om op een smaakvolle wijze seks en erotiek open te stellen voor iedereen. Iedereen kan bij Lixx Lingerie rekenen op veilig betalingsverkeer, 24u/24u anoniem winkelen via de computer en een uitstekende professionele klantenservice.
  http://clk.tradedoubler.com/click?p=87280&a=1637882&g=17808698

 • Automatiseer je beheer. Probeer gratis Ciel software!
 • Ciel is het merk voor beheersoftware dat het meest gebruikt wordt in BelgiŽ door de kleine ondernemingen en de verenigingen (VZW). Sinds meer dan 10 jaar, stelt Ciel een breed gamma programma's voor aan lage prijzen, dat eenvoudig te gebruiken is, snel aan te leren en uitermate betrouwbaar.
  http://clk.tradedoubler.com/click?p=37605&a=1637882&g=16654970


Jouw Link op deze pagina? Meld je site aan via eroticalinea@yahoo.com !

toplinks.startspin.be linkoverzicht
© 2018 StartSpin.be